Jong BAF - Sluit je aan bij onze community!

Jong BAF Facebook
20 juni 2023
Ben jij een jonge apotheker en deel jij graag jouw tips en tricks met toekomstige apothekers? Dan is de community van Jong BAF echt iets voor jou!

Vanuit deze toffe groep met jonge apothekers zullen we jaarlijks samenkomen voor een leuke activiteit! Daarnaast kan jij, wanneer dat voor jou uitkomt, deelnemen aan kleinschalige evenementen vanuit Jong BAF voor studenten of apothekers. Ervaringen uitwisselen, samen brainstormen en ideeën geven vanuit een jonge en frisse kijk staan centraal. Kom bijvoorbeeld naar het afstudeerevent voor een leuke apero en help studenten bij het beantwoorden van hun vragen rond afstuderen en starten als apotheker. Of geef jouw mening over bepaalde topics aan de hand van een leuke quote of kort interview en verschijn zo in onze nieuwsbrief of social media! Of help jij graag bij het organiseren van een opleiding of MFO? Geef jij graag tips aan BAF over interessante topics waar wij mee aan de slag kunnen gaan? Allemaal zaken die je via Jong BAF makkelijk kan waarmaken. Geen verplichtingen, geen werklast, alleen maar plezier! 😉

Twijfel jij nog? Niet nodig, probeer het even uit en als het toch niets voor jou blijkt te zijn, kan je makkelijk stoppen wanneer je maar wil. Neem gerust ook je jonge collega’s mee in deze community!

Schrijf je via deze link in voor de Jong BAF community

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Word dan lid van de facebookgroep van Jong BAF via de QR-code!