Aanbieding | Boek 'Laat voeding uw medicijn zijn'

Boek voeding
04 maart 2024
Om tegemoet te komen aan de vraag naar een echt medisch verantwoord werk over groenten en fruit, zonder een zoveelste mooi geïllustreerd, vulgariserend boek op de markt te brengen, heeft dr. Paul Nijs dankzij een jarenlange wetenschappelijke ervaring en meer dan tien jaar schrijf- en opzoekingswerk, een uniek en geïllustreerd driedelig leerboek over groenten en fruit samengesteld van bijna 2000 bladzijden. Via BAF kan je dit boek aan een voordeeltarief aankopen.

Deel I van de reeks omvat een algemene inleiding over voeding en een beschrijving van de nieuwe scheikundige verworvenheden inzake zogenaamde secundaire plantenstoffen omdat die voor vele practici weinig bekend zijn. Delen II en III bevatten honderden monografieën van inheemse zowel als uitheemse eetbare planten met als telkens terugkerend stramien: synoniemen (Latijn, Nederlands, Engels, Duits en Frans), uitzicht, soorten, chemische samenstelling en geneeskracht. 

Het boek omvat een tot nog toe in de wereldliteratuur praktisch onbestaande beschrijving van de wetenschappelijke gezondheidswerking van groenten, fruit en andere eetbare planten.

Over de auteur:
Dr. Paul Nijs (1935) is apotheker, doctor in de Wetenschappen (KULeuven) en master of Biology (University of Pennsylvania, USA). Hij is gewezen docent Sportgeneeskunde aan de Universiteit Antwerpen en het BLOSO, ex-hoofdredacteur van het Farmaceutisch Tijdschrift van België en auteur van artikels en boeken over gezondheid, plantaardige voeding en doping in de sport.

 

KOSTPRIJS

Titel Prijs Levering
Laat voeding uw medicijn zijn: Deel I + Deel II + Deel III €99 (excl. 6% BTW) Post (+ €15)

 

 

 

 

Bestel nu dit mooie naslagwerk aan een voordelige BAF-prijs!

BESTELLEN