NIEUWS

19.07.2017 - Nieuwe officieuze lijst met prijsdalingen op 1 augustus
Opgelet: een nieuwe lijst met prijsdalingen voor augustus is nu beschikbaar (Lumigan werd verwijderd uit de lijst).
Lees meer
17.07.2017 - Nieuwe BAF-website vanaf 1 augustus 2017
Vanaf 1 augustus krijg je op www.baf.be een heel vernieuwde site te zien. En ook onze mailings en nieuwsbrief krijgen een ietwat andere layout. Wat wijzigt er nog meer?
Lees meer
14.07.2017 - Uitspraak in de zaak APB vs Medicare-Market
De Rechtbank heeft geoordeeld dat de communicatie van APB als antwoord op de campagne van MediCare-Market een inbreuk is op het Wetboek van economisch recht.
Lees meer
03.07.2017 - Vormingsbrochure W.E.M.M.E.L. 2017-2018
De nieuwe vormingsbrochure van W.E.M.M.E.L., het expertisecentrum Waardig Levenseinde, voor het academiejaar 2017-2018 is beschikbaar.
Lees meer
29.06.2017 - Affiche 'Vertrouw op je eigen huisapotheker'
BAF werkt volop aan een vormingsaanbod dat je ondersteunt in je rol als huisapotheker. Het programma gaat van start in september. Ben je tariferend lid, dan ontvang je in juli al een affiche om je patiŽnten te sensibiliseren over je veranderende rol als huisapotheker.
Lees meer
27.06.2017 - Feedback werksessies meerjarenkader en infoavond 'Pharmacy online'
BAF organiseerde 5 werksessies over concrete thema's in het meerjarenkader en een infoavond over het nieuwe platform 'Pharmacy online' dat jouw apotheek de mogelijkheid biedt om online te gaan. Hier lees je de verslagen en presentaties.
Lees meer
23.06.2017 - Hoe zien jij en je collega's de toekomst?
Heel wat nieuwe uitdagingen voor de huisapotheker! En dus vroegen we onlangs aan onze leden: Wat is jouw situatie vandaag? Hoe zie jij jouw toekomst als apotheker? En welke vragen en behoeften heb je? Een blik op de resultatenÖ
Lees meer
21.06.2017 - Studiedag 'Geen eind aan mijn pijn - over euthanasie bij uitzichtloos psychisch lijden'
Op vrijdag 8 september organiseert de psychiatrische kliniek Alexianen Tienen de studiedag ĎGeen eind aan mijn pijn Ė over euthanasie bij uitzichtloos psychisch lijdení, met medewerking van Dr. Mark Komrad (APA, USA), Prof. Dr. Joris Vandenberghe, Dr. Marc Desmet, Mevr. Ann Callebert, Dhr. Filip Berwaerts, Prof. Dr. Axel Liťgeios.
Lees meer
15.06.2017 - Zonnige, warme dagen... Informeer en sensibiliseer je patiŽnten!
Verlangen naar de zon doe we allemaal, maar warm weer heeft soms ook minder prettige gevolgen. Alert blijven is dus de boodschap! Zeker alleenstaande ouderen of chronisch zieken verdienen extra aandacht. Verlies hen dus niet uit het oog en adviseer hen over wat ze preventief kunnen doen.
Lees meer
14.06.2017 - Brochure 'LEIFplan': zorgplanning voor een waardig levenseinde
Zelf kunnen beslissen over je levenseinde is belangrijk. En met de juiste informatie is dat ook mogelijk. Het LevensEinde Informatie Forum (LEIF) maakte de brochure 'LEIFplan' die jouw patiŽnten kan helpen bij het plannen van de zorg bij hun levenseinde of dat van hun naasten. Bestel gratis voor in je apotheek.
Lees meer

Overzicht nieuwsbrieven

  Wie zijn we
  Wat doen we
  Raad van Bestuur
  BAF-medewerkers
  Samen werken met leden