NIEUWS

29.05.2017 - Officieuze lijst met prijsdalingen op 1 juli
De officieuze lijst met prijsdalingen op 1 juli vind je hier
Lees meer
28.05.2017 - Week van het hartritme: 29 mei - 2 juni. Sensibiliseer mee in je apotheek!
Tijdens deze week kan je je patiënten extra bewustmaken voor de gevaren hartritmestoornissen. De campagne focust dit jaar op hartstilstand, en meer bepaald op de symptomen en de gevaren ervan.
Lees meer
18.05.2017 - Jouw apotheek online met alleapotheken.be
De digitale markt groeit snel en je moet mee! Maar hoe begin je aan dat onlineverhaal? Alleapotheken.be is hét webplatform dat jou als zelfstandige apotheker de mogelijkheid geeft om een praktisch, betrouwbaar én betaalbaar digitaal kanaal aan te bieden aan je patiënten. Verneem er meer over tijdens een infosessie op 19 juni.
Lees meer
17.05.2017 - Zorgzaam Leuven organiseert Masterclass 'zorgprogramma's'
We moeten ons meer gaan richten op geïntegreerde zorg waarbij de patiënt centraal staat. Dat is ook waarvoor het consortium 'Zorgzaam Leuven' zich engageert. Maar liefst 54 Leuvense zorg- en welzijnsorganisaties stelden hun gezamenlijk actieplan voor. Op 20 juni organiseren ze een masterclass over nieuwe zorgprogramma's rond diabetes, hartfalen enz. Zorg dat je erbij bent!
Lees meer
12.05.2017 - Officieuze lijst met prijsdalingen op 1 juni – update!
Er is een nieuwe officieuze lijst met prijsdalingen voor juni beschikbaar.
Lees meer
12.05.2017 - Doorbreek mee het taboe rond migraine
Op 15 mei start in de Belgische apotheken de 'Week van de Migraine'. Doorbreek mee het taboe rond migraine: informeer en sensibiliseer je patiënten!
Lees meer
08.05.2017 - Preventie van huidkanker via Facebook?
Maandag 8 mei begint de jaarlijkse preventieweek van Euromelanoma, waarbij je je gratis kan laten controleren op huidkanker. Want we beschermen en checken onze huid te weinig. Informeer en sensibiliseer je mee?
Lees meer
05.05.2017 - Hoe zien jij en je collega's de toekomst?
Heel wat nieuwe uitdagingen voor de huisapotheker! En dus vroegen we aan onze leden: Wat is jouw situatie vandaag? Hoe zie jij jouw toekomst als apotheker? En welke vragen en behoeften heb je? Een eerste blik op de resultaten…
Lees meer
04.05.2017 - Enquêtes studenten
Geef jouw mening over een aantal onderzoeken aan de hand van het invullen van enquêtes van een aantal studenten. Alvast bedankt voor je medewerking.
Lees meer
03.05.2017 - APINTO-workshop 'Gebruik van digitale bronnen in de apotheek'
Je krijgt vast en zeker ook wel eens vragen van patiënten waar je geen pasklaar onderbouwd antwoord op kan geven. Waar vind je de juiste wetenschappelijke informatie? In deze APINTO helpen we je een eind op weg, want je beschikt over heel wat opties!
Lees meer

Overzicht nieuwsbrieven

  Wie zijn we
  Wat doen we
  Raad van Bestuur
  BAF-medewerkers
  Samen werken met leden