NIEUWS

02.12.2016 - Nieuw circulatieplan Leuven - Hoe bereik je BAF vanaf maandag 5 december?
Op maandag 5 december zijn er nieuwe wijzigingen in het circulatieplan Leuven en wel in stadsdeel waarin BAF gevestigd is. De doorsteek van Bondgenotenlaan - J. Lipsiusstraat verdwijnt in beide richtingen en de Bondgenotenlaan wordt een ťťnrichtingsstraat.
Lees meer
01.12.2016 - Officieuze lijst met prijsdalingen op 1 januari 2017
De officieuze lijst met prijsdalingen op 1 januari 2017 is beschikbaar.
Lees meer
01.12.2016 - Officieuze lijsten statuut 'goedkoop' vanaf 1 januari 2017
De officieuze lijsten met wijzigingen aan het statuut 'goedkoop' voor de maand januari 2017 zijn beschikbaar.
Lees meer
01.12.2016 - Wereldaidsdag
Op Wereldaidsdag, elk jaar op 1 december, staan we stil bij de gevolgen van aids en roepen we op tot meer solidariteit. Preventie en opsporing vormen de voornaamste prioriteiten in de strijd tegen hiv/aids. Sinds kort is de eerste hiv-zelftest verkrijgbaar in de apotheek.
Lees meer
28.11.2016 - Vacature 'Office- en eventsupport'
BAF zoekt een enthousiaste hands-on collega voor office- en eventsupport. Je vervolledigt het team 'communicatie, PR, secretariaat en logistiek'. Je wordt er verantwoordelijk voor een boeiende mix aan administratieve en organisatorische taken die je zelfstandig uitvoert. Interesse?
Lees meer
25.11.2016 - 25 november 2016: Wees loslippig...
Op 25 november is het de' Internationale dag voor uitbanning van geweld op vrouwen en partnergeweld'. Daarom organiseren de provincie Vlaams-Brabant en stad Leuven een informatiecampagne met als slogan: 'Wees voor ťťn keer loslippig: aanvaard geen geweld in je relatie!'. De campagne loopt via apothekers en kappers in Vlaams-Brabant met als doel zoveel mogelijk patiŽnten en klanten bewust te maken van de problematiek.
Lees meer
24.11.2016 - Griep- en pneumokkenvaccinatie - betaalmatjes voor je apotheek
We sensibiliseren nu al een tijdje voor vaccinatie. Toch zijn er minder mensen dan vorig jaar die zich al lieten vaccineren. Nu het effectief kouder wordt, is het ideale moment aangebroken om je patiŽnten te herinneren aan hun jaarlijkse griepprik en aan de vaccinatie tegen pneumokokken. Download daarom de betaalmatjes en gebruik ze afwisselend aan je toog in de apotheek.
Lees meer
21.11.2016 - Open raad van bestuur: apotheek van de toekomst = online apotheek?!
Het is enkel nog een kwestie van tijd; de digitale markt groeit zo snel dat je apotheek weldra ook online zal moeten gaan als je al je patiŽnten op maat wilt blijven bedienen. Uiteraard wil je dan een betrouwbaar en voor jou financieel interessant webplatform. Een platform waarmee je je apotheekaanbod online uitbreidt, waarbij je lokale verankering verzekerd blijft ťn met de nodige aandacht voor zorg en advies. En dit kan perfect!
Lees meer
10.11.2016 - Te weinig mensen laten zich vaccineren tegen griep. Informeer en sensibiliseer je patiŽnten!
Uit cijfers van begin oktober 2016 blijkt dat de vaccinatiegraad ondermaats en zorgwekkend is. VAN roept alle apothekers op zich te laten vaccineren en hiermee het goede voorbeeld te geven aan de patiŽnten. En blijf zeker alle mensen uit risicogroepen informeren en sensibiliseren!
Lees meer
09.11.2016 - Ophaling vervallen grondstoffen en vertrouwelijk papier
Als apotheker ben je wettelijk verplicht om alle vervallen grondstoffen ouder dan 10 jaar en alle grondstoffen zonder vervaldatum weg te doen. BAF en de firma Van Gansewinkel organiseren een ophaling in de apotheek aan een voordelig groepstarief. Daarbij kan ook vertrouwelijk papier opgehaald worden. Schrijf je in vůůr 12 december 2016!
Lees meer

Overzicht nieuwsbrieven

  Wie zijn we
  Wat doen we
  Raad van Bestuur
  BAF-medewerkers
  Samen werken met leden